Privatlivspolitik

STORVORDE-SEJLFLOD PASTORATS PERSONDATAPOLITIK
Vi har opdateret vores privatlivspolitik således, at denne er i overensstemmelse med EU’s forordning om behandling og beskyttelse af persondata. I den nye privatlivspolitik fremgår det tydeligt hvilke personoplysninger vi indsamler og hvorfor de indsamles. Ligeledes kan du i privatlivspolitikken læse mere om dine rettigheder, hvordan du gør indsigelse eller hvordan du søger indsigt i dine personoplysninger. Storvorde-Sejlflod Pastorat behandler persondata i overensstemmelse med Databeskyttelsesforordningen, som kræver at personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt.
 
FORMÅL FOR INDSAMLING OG BRUG AF PERSONOPLYSNINGER
Indsamling af personoplysninger i Storvorde-Sejlflod Pastorat sker kun efter personligt samtykke, som skal afgives for eksempel ved tilmelding til sognets aktiviteter eller til nyhedsbreve. Oplysningerne bruges ikke til andre formål.
Vi indsamler og behandler følgende oplysninger i det omfang du selv giver samtykke hertil: Navn, adresse, telefonnummer, e-mail samt kirkelige handlinger/aktiviteter så vi kan levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev eller tilmelding til en kirkelig handling eller aktivitet.
Ved tilmelding til en kirkelig handling giver du samtykke til, at oplysningerne kan videregives til præsterne i det sogn, hvor du ønsker den kirkelige handling.
 
STORVORDE-SEJLFLOD PASTORATS DATAANSVARLIGE
Den dataansvarlige er Storvorde-Sejlflod Pastorat, Tofthøjvej 37, 9280 Storvorde. Den dataansvarlige er ansvarlig for at personoplysninger behandles og opbevares på forsvarlig vis.

AFTALER MED DATABEHANDLERE
Storvorde-Sejlflod Pastorat har databehandleraftaler med følgende virksomheder, der professionelt og i henhold til Databeskyttelsesforordningen behandler og opbevarer personlige oplysninger på Storvorde-Sejlflod Pastorats vegne:

Church Desk (vedrørende hjemmeside, kalender, nyhedsbreve og tilmeldingssystem)

For at se ChurchDesk’s privatlivspolitik herunder cookies på vores hjemmeside klik her


SIKKERHEDSFORANSTALTNINGER
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

 
ADGANG TIL OPLYSNINGER, INDSIGT OG KLAGER
Storvorde-Sejlflod Pastorat er ansvarlig for behandlingen af persondata. Du kan altid ændre i dine oplysninger eller framelde dig vores nyhedsbrev eller andre kommunikationsformer f.eks. invitationer til vores arrangementer.
Du kan altid få indsigt i, hvilke oplysninger vi har registreret om dig og hvordan vi behandler disse. Hvis du ønsker at få indsigt i disse oplysninger kan du kontakte os på ncsl@km.dk
Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis du ønsker alle data slettet, bedes du kontakte os herom på: ncsl@km.dk

Når først alle data er slettede, kan disse ikke genskabes. Data der kræves opbevaret ift. lovgivning kan ikke slettes på anmodning.
Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger skal du kontakte til Datatilsynet.

Ophavsret: