Advarselsmeddelelse
Begivenheden har allerede fundet sted.

AFLYST! Når lærken letter - sangaften

MAR
26

AFLYST! Når lærken letter - sangaften


Dato Torsdag d. 26. marts 2020, Kl. 19:00 til kl. 20:45
Sted Sognegården
Medvirkende
Båndby-koret, Jonas Skov Thomsen og Niels Lassen

Elsker du fællesskabet omkring det at synge? Hvis ja, så er dette tilbud noget for dig.

Sangaftnen opdeles i to hovedafdelinger, hvor der under den første synges og fortælles om sange fra højskolesangbogen og salmebogen valgt af præsten og korlederen.

Herefter er der en kaffepause, hvor alle kan skrive sangønsker fra højskolesangbogen eller salmebogen på en seddel og lægge dem i en hat. Under anden afdeling vil vi trække vilkårlige sange fra hatten og synge, indtil vi når tidsgrænsen. Båndbykoret synger for på fællessangene og vil også optræde med et par numre undervejs i arrangementet. Måske får du lyst til at synge i kor efter at have været med til sangaftnen?

Arrangementet henvender sig til alle. Vi har et ønske om at kunne samle mennesker på tværs af generationer i glæden omkring den danske sang- og kulturskat. Fællessangen skal styrkes for at overleve i fremtiden.

Hovedtemaet for første afdeling vil være forårssange og påskesalmer. Der vil være både kendte og mindre kendte sange, så du får måske lejlighed til at lære en ny sang. Blandt de mere kendte kan nævnes Kaj Munks ”Den blå anemone” og N.F.S. Grundtvigs ”Påskeblomst! Hvad vil du her?”

Vi glæder os til at se dig.