Valgforsamling (MV 2020)

SEP
15

Valgforsamling (MV 2020)


Tirsdag d. 15. september 2020, kl. 19:00
Sognegården, Tofthøjvej 37, 9280 Storvorde
Begge menighedsråd

Menighedsrådet er din lokale kirkes ledel­se. Vi arbejder for at sikre de bedste rammer for en levende og relevant folkekirke i dit sogn. Der er valg til menighedsrådet – og det er din chance for at få indflydelse på din kirke. Stil op som kandidat – eller kom og vær med til at vælge et nyt menigheds­råd.

 

VÆLG DIT MENIGHEDSRÅD

Valgforsamling d. 15. september 2020:

Her kan der opstilles en eller flere kandid­atlister til valget. Det er altså typisk her, du skal møde op, hvis du ønsker at få dit navn på en kandidatliste.

Valgforsamlingen er afgørende, fordi de opstillede kandidater automatisk er valgt, hvis der kun indleveres én liste.

Alle folkekirkemedlemmer i sognet – og sognebåndsløsere til sognet – der er fyldt 18 år, kan som udgangspunkt opstille på en kandidatliste til valget. Listen skal have opbakning fra mindst fem stillere.

 

I langt de fleste sogne er kandidatlisten fra valgforsamlingen den eneste liste, der bliver indleveret – og dermed er det på valgforsamlingen, at du kan få indflydelse på, hvem der bliver valgt til det næste menig­hedsråd.

Indleveres der flere lister, afholdes der valg i sognet d. 17. november 2020.

 

OPSTILLINGEN I PRAKSIS

Der skal anvendes en obligatorisk formular til kandidatlisterne. Den kan hentes på http://www.km.dk

Den udfyldte liste skal ind­leveres senest d. 13. oktober 2020 kl. 19.00 til indleveringsstedet i sognet. Ind­leveringstedet i Sejlflod sogn er: Vigen 9, 9280 Storvorde. Storvorde sogn: Øster Vase 21, 9280 Storvorde Storvorde og Sejlflod menighedsråd