Advarselsmeddelelse
Begivenheden har allerede fundet sted.

John Mogensen-aften

OKT
09

John Mogensen-aften


Onsdag d. 9. oktober 2019, kl. 18:00
Sognegården
Flemming Både
100 kroner for maden - ellers fri entré til resten af arrangementet

Fri entré, men traktementet (mad og drikkevarer) koster 100 kr., som betales ved tilmelding på MobilePay tlf.nr. 40915115 eller på kirkekontoret senest onsdag den 2. oktober.

Aftenen starter med spisning af John Mogensens livret, dansk hakkebøf med bløde løg. Herefter er der foredrag om John Mogensen krydret med fællessange. Nu serveres John Mogensens yndlingsdessert, æblekage med flødeskum og kaffe.

Aftenen slutter med 1 ½ times DANS til John Mogensens dejlige medrivende numre. Så husk danseskoene – og det gode humør!

John Mogensen blev kun knap 49 år, men nåede en status som stor kunstner i Danmark. Selv om det er mange år siden, han døde, lever hans sange endnu. Efter stor succes med Four Jacks fulgte nogle svære år, inden han brød igennem på Dansktoppen. Hans anderledes sprog og markante holdninger gjorde, at folket tog ham til sig som den provokerende sanger, der turde sige sandheden. Men John Mogensen var også et perfektionistisk, meget musikalsk og poetisk begavet menneske. En hård livsstil med alkohol, røg og god mad samt sceneskræk tog til sidst alt for tidligt livet af ham.

Scan QR-koden hvis du vil deltage i fællesspisningen! Ønsker du kun at være med til foredraget og dans, så skal du ikke betale/tilmelde dig.