Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Advarselsmeddelelse
Begivenheden har allerede fundet sted.

UDSAT - Barselscafé

JAN
06

UDSAT - Barselscafé


Dato Torsdag d. 6. januar 2022, kl. 10:00
Sted Sognegården, Tofthøjvej 37, 9280 Storvorde
Medvirkende
Folkekirkens Familiestøtte og frivillige
Pris
Gratis
UDSAT - Barselscafé

Grundet corana-restriktioner er opstarten udskudt til 20. jan. 2022.

Ny barselscafe i Storvorde for forældre med små børn.

Når man går hjemme på barsel, kan det være rart at komme lidt ud af huset og møde andre forældre, der også er hjemme hos deres børn.

Derfor starter Storvorde Kirke og Folkekirkens Familiestøtte et nyt tilbud til forældre med børn fra 0-2 år.

I Barselscafeen bliver der skabt en ramme, hvor du som forælder får mulighed for at tale med andre forældre om netop det at være blevet forælder med alt, hvad det indebærer af håb, drømme, op og nedture, ansvar og forventninger. Sammen skaber vi en god og tryg gruppe, hvor der er hyggeligt og rart at komme. Gruppen kan også give dig mulighed for at styrke dit netværk i dit nabolag.

Det er Folkekirkens Familiestøtte, som står for arrangementet, hvor der hver gang vil være et par sanglege med børnene og en fælles samtale om et emne, som er relevant for småbørnsforældre. Det kan f.eks. være emner som forældrerollen, familie i en digital verden, forældres egenomsorg, parforhold, opdragelse og værdier i familien. Til sidst er der kaffe, te og boller og fri snak om løst og fast.

”Barselscafeen er et godt sted at møde andre forældre fra dit lokalområde, hvor du kan dele lidt af din oplevelse af hverdag med et lille barn og måske også kan få vendt noget af det, som kan være svært eller udfordrende. Du vil altid blive taget godt imod, når du kommer, og du behøver ikke at frygte at komme alene, for det gør langt de fleste”, siger koordinator i Folkekirkens Familiestøtte Anne Marie Nedergaard.

Praktiske oplysninger:

Vi mødes 9 torsdage fra kl. 10.00 – 11.30 i Storvorde Sognegård, Tofthøjvej 37.

Barselscaféen starter op torsdag den 6. januar 2022 og afsluttes torsdag den 10. marts 2022.

Vi har 15 pladser på holdet og du tilmelder dig ved at sende en mail til Lærke Jungersen mail: lare@km.dk. Tilmelding efter først til mølle-princip. Tilmeld dig gerne allerede nu og senest den 3. januar.

Alle er velkommen og arrangementet er gratis.

Læs mere på www.folkekirkensfamiliestotte.dk eller du kan ringe og høre mere hos koordinator Anne Marie Nedergaard tlf. 23 45 80 96.